Parohia

scrisa de Dan Coman

Parohia de Dan Coman Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Parohia 14 lei *
Parohia 17.36 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Dan Coman
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-973-23-2955-9
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Parohia este monografia bizara a unei asezari imaginare din anii tragici si grotesti ai unei dictaturi agonizante si totodata un fals, ironic bildungsroman. Satul e vazut prin ochii unui antierou care refuza sa se maturizeze, un soi de adolescent de 30 de ani, indragostit de halucinata Ninia – o fata misterioasa, mereu insotita de un cortegiu de creaturi stranii, animale fara nume, ce sfideaza orice taxonomie.

Textul inconfundabil al lui Dan Coman imbina prozaismul notatiei realiste si lirismul unui imaginar fantasmatic ce irumpe intempestiv din miezul cotidianului banal, amesteca intr-o formula senzationala cruzimea si duiosia, sarja si fantezia, neverosimilul vietii reale si veracitatea „irealitatii imediate”


Carti similare cu Parohia

Copilul

Copilul

de Fiona Barton

mai mult
Codul lui Zoran

Codul lui Zoran

de Corina Ozon

mai mult
Drumul scurt spre casa

Drumul scurt spre casa

de Catalin Dorian Florescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!