Daca ti-as spune ca te iubesc, ar trebui sa te omor (fetele gallagher, vol.1)

scrisa de Ally Carter

Daca ti-as spune ca te iubesc, ar trebui sa te omor (fetele gallagher, vol.1) de Ally Carter Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Ally Carter
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 987-973-102-458-5
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Cammie Morgan este eleva la Colegiul Gallagher pentru Tinere Exceptionale, o scoala de fete tipica — evident, tipica doar daca la orice scoala s-ar preda arte martiale avansate la ora de Educatie fizica, cunostinte despre cele mai noi arme ale razboiului chimic la orele de Stiinte, iar elevele ar primi distinctii pentru spargerea codurilor CIA la orele de Informatica.

Desi pretinde ca este o scoala pentru genii, Colegiul Gallagher este de fapt o scoala pentru… spioane! Iar Cammie, chiar daca vorbeste fluent paisprezece limbi straine si este capabila sa omoare pe cineva in sapte feluri diferite cu mainile goale, habar n-are ce sa faca atunci cand intalneste un baiat obisnuit, care crede ca si ea este o fata obisnuita.

Sigur, Cammie poate sa-i asculte convorbirile telefonice, sa se infiltreze in calculatorul lui ca un hacker sau sa-l urmareasca prin oras cu iscusinta unui adevarat James Bond. Dar va reusi oare sa se descurce intr-o relatie cu o persoana care nu trebuie sa afle niciodata adevarul despre ea?


Carti similare cu Daca ti-as spune ca te iubesc, ar trebui sa te omor (fetele gallagher, vol.1)

Tobele toamnei Vol.1 (Seria Outlander, partea a IV-a)

Tobele toamnei Vol.1...

de Diana Gabaldon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

JustDeea
Recenzii: 0
Carti citite: 24

Ale.
Recenzii: 0
Carti citite: 115