Capcana margrave

scrisa de Lee Child

Capcana margrave de Lee Child Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Capcana margrave 19.17 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Lee Child
Traducator (i): Constantin Dumitru Palcus
Numar de pagini: 472 pagini
ISBN: 973-50-1449-1
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Bestseller international, serie publicata in peste patruzeci de tari

Margrave. Un punct neinsemnat pe harta statului Georgia. Un orasel unic in felul lui: este perfect, chiar inspaimantator de perfect. Peluzele si strazile sunt imaculate; magazinele si localurile sunt pustii, dar prospere. Cand Jack Reacher se opreste acolo, vrea doar sa manance si sa bea o cafea. Dupa o jumatate de ora va fi arestat si acuzat de crima. Asa incepe cosmarul. Apoi secretele ascunse sub fatada bine intretinuta explodeaza si Margrave, desavarsitul Margrave, se transforma intr-o capcana.
Un thriller pursange, Capcana Margrave (premiile Barry si Anthony) ne ofera cele mai reusite scene de actiune din istoria recenta a genului si un final - la propriu - exploziv. Jack Reacher este un anti-erou, unul irezistibil.


Carti similare cu Capcana margrave

Ring 1 - cercul

Ring 1 - cercul

de Koji Suzuki

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!