Sa nu gresesti

scrisa de , Lee Child

Sa nu gresesti de , Lee Child Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): , Lee Child
Numar de pagini: 504 pagini
ISBN: 978-973-50-1734-7
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Bestseller international, serie publicata in peste patruzeci de tari

Jack Reacher se simte bine in propria lui piele. Nu are slujba, domiciliu stabil si asigurare sociala. Dar nu refuza niciodata sa dea o mana de ajutor. Cand un agent guvernamental ii propune un contract, Reacher constata surprins ca i se cere sa fie asasin. Tinta: vicepresedintele Statelor Unite. Este un exercitiu, pentru ca Washingtonul vrea sa-si testeze dispozitivele de securitate, iar Reacher, doar cu periuta de dinti in buzunar, accepta provocarea si intra in clubul select din inima administratiei americane: Serviciul Secret. Va avea adversari pe masura lui. La fel de experimentati, inteligenti si invizibili.

„Child foloseste putine cuvinte, dar le alege cu grija. Actiunea e violenta, dar bine calculata. Iar subtilitatile povestii sunt foarte potrivite pentru Jack Reacher, un personaj cu sange-rece, care gandeste inainte sa treaca la fapte.” (The New York Times Book Review)


„Un adevarat tur de forta al maestrului romanelor de suspans, Lee Child.” (Publishers Weekly)

„Jack Reacher este un erou in genul lui Dirty Harry, un barbat care traieste dupa propriile lui reguli morale.” (Sunday Telegraph)

„Cel mai bun roman de suspans pe care l-am citit in ultimii ani.” (The Boston Globe)


Carti similare cu Sa nu gresesti

Oamenii de paie

Oamenii de paie

de Michael Marshall,

mai mult
Omul disparut

Omul disparut

de Jeffery Deaver

mai mult
Secte criminale

Secte criminale

de Traian Tandin

mai multRecenzii

Ioana.b Ioana.b pe 2011-08-20 13:48:09 Rating:

Prima mea intalnire cu Jack Reacher a fost anul trecut, prin septembrie cred, nu mai tin minte, cu toate ca a fost dragoste la prima vedere. Nu stiu daca voi ati auzit de el dar merita sa dati un search.

La noi sunt aparute doar 3 carti scrise de Lee Child, toate sunt de la Ed Humanitas, si anume Capcana Margrave, Sa nu gresesti si Evadare Imposibila. In acesta ordine le-am citit...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Ioana.b
Recenzii: 5
Carti citite: 50