Strada sobolanilor

scrisa de Francois Forestier

Strada sobolanilor de Francois Forestier Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Strada sobolanilor 8 lei *
Strada sobolanilor 25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Tritonic
Autor (i): Francois Forestier
Numar de pagini: 168 pagini
ISBN: 9789737332820
Anul aparitiei: 2008
Descriere: "Fara a avea pretentia de a fi un roman delicat, Strada sobolanilor este un excelent exemplu de creionare a degradarii umane, induse de instinctul de supravietuire. In mijlocul unor preocupari zilnice, cum ar fi crima, prostitutia, traficul si consumul de droguri, stau sobolanii, omniprezenti in case, in pereti, pe strazi, in subsoluri. Ei reprezinta un laitmotiv al actiunii, o intruchipare a Raului si a resemnarii umane.
Actiunea se invarte in jurul unei anchete politiste, care scoate la iveala secretele unui cartier al proscrisilor, in Paris (Arondismentul 18). Incendii se isca din senin, casele se darama, oameni sunt gasiti morti din cauza supradozelor sau ucisi.

„Raul exista. Stiu asta, Raul exista. In peretii lui 18, in subsolurile din cartier, in suflete, e peste tot. Candva a fost si in mine. Inchid ochii si il vad. Seamana cu o gaura neagra. Inghite tot: bucatariile, fiintele, pisicile, trotuarele, terenurile pustii, pavajele, norii.”"


Carti similare cu Strada sobolanilor

Plum island

Plum island

de Nelson DeMille

mai mult
Relicva

Relicva

de Douglas Preston, Lincoln Child

mai mult
Capcana de gheata

Capcana de gheata

de Kitty Sewell

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!