Unde sunt? > Acasa > Carti > Literatura universala > Furia

Furia

scrisa de Wilbur Smith

Furia de Wilbur Smith Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Furia 13.3 lei *
Furia 24.5 lei *
Furia 34.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Wilbur Smith
Traducator (i): Patricia Niculae, Florentina Rahira Tinte
Numar de pagini: 864 pagini
ISBN: 9789735400378
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Niciodata destinele unei natiuni si ale unei familii nu s-au intrepatruns cu mai mult dramatism. In deceniile ce au urmat celui de-al Doilea Razboi Mondial, Africa de Sud se zbate sa opreasca violenta tribala care domina tara intre englezi si afrikaanderi, intre albi si negri si care ameninta sa o distruga pentru totdeauna. Este un conflict care se oglindeste si in lupta dintre doi frati: pasionalul Sasha Courtney si rigidul Manfred De La Rey, frati vitregi, dar intru totul diferiti, uniti doar de ambitia fara limite si de dorinta de putere intr-o lume sfasiata de valurile revolutionare din ce in ce mai puternice ale furiei negre care ameninta sa inghita totul.

Povestile pline de pasiune ale protagonistilor, desfasurate pe fundalul istoric si cultural autentic din Africa, ofera cititorilor atat o naratiune plina de neprevazut, cat si posibilitatea de a cunoaste cu adevarat istoria Africii de Sud.


Carti similare cu Furia

Jurnalul randunicii

Jurnalul randunicii

de Amelie Nothomb

mai mult
Dick ochi-de-mort

Dick ochi-de-mort

de Kurt Vonnegut

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!