Al 8-lea kreisset

scrisa de Violeta Balan

Al 8-lea kreisset de Violeta Balan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Tracus Arte
Autor (i): Violeta Balan
Numar de pagini: 182 pagini
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Sa ne imaginam ca in aceasta perioada de criza economica mondiala, Romania a gasit o modalitate de a-si achita datoriile prin vinderea unui teritoriu.
O asociatie a oamenilor foarte, foarte bogati cumpara teritorii in intreaga lume pentru a forma un nou stat (NOM) alcatuit din kreisset-uri, in care ei sa detina controlul absolut. Astfel, teritoriul pe care Romania il vinde devine cel de-al 8-lea kreisset. Viata oamenilor din kreisset-ul 8 se schimba intr-un mod radical, iar libertatea castigata cu greu devine doar o amintire.

Al 8-lea kreisset este un roman in care primeaza distopia, dar nu a unei lumi foarte indepartate, ci a unei lumi posibile chiar de maine.


Carti similare cu Al 8-lea kreisset

Mort si-ngropat

Mort si-ngropat

de Charlaine Harris

mai mult
Pandora. efectul lazar

Pandora. efectul lazar

de Frank Herbert, Bill Ransom, Frank Herbert/bill Ransom

mai mult
Bacalaureat

Bacalaureat

de Ovidiu Eftimie

mai multRecenzii

Violeta Violeta pe 2013-03-14 21:19:19 Rating:

Al 8-lea Kreisset este un ținut din România. Este cea de-a 8-a regiune din lume care se alătură noului stat NOM (Noua Ordine Mondială), format din zone pe care diferite țări, aflate în pragul falimentului datorită crizei economice, au ales să le vândă. Aflată în aceeași situație, România, decide și ea să vândă teritoriul dintre Dunăre și Marea Neagră, în speranța unei...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!