Femeia de ciocolata

scrisa de Gib I. Mihaescu

Femeia de ciocolata de Gib I. Mihaescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Femeia de ciocolata 7.14 lei *
Femeia de ciocolata 9.5 lei *
Femeia de ciocolata 10.47 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Gib I. Mihaescu
Numar de pagini: 104 pagini
ISBN: 978-973-724-465-9
Anul aparitiei: 2012
Descriere: O prezenta delicata si discreta in viata personala, Gib Mihaescu este un artist al imaginarului, al lumii „semnelor“. Cu o scriitura structurata, dar tensionata pana la paroxism, el creeaza o lume in care teama nemotivata de moarte si de singuratate ii poarta personajul chiar spre acel deznodamant care ii produce nelinistea.

Negrisor este obsedat de domnisoara Eleonora – femeia cu tenul ciocolatiu – si se refugiaza in imaginatie. Gelos pe rivalul sau Modreanu, il ucide in inchipuire, afland mai apoi ca acesta a fost gasit mort si in realitate. Dar spectrul acestuia apare in viata reala, incurcand planurile lui Negrisor de a trai experienta erotica cu femeia atat de dorita…


Carti similare cu Femeia de ciocolata

Un soldat de nadejde

Un soldat de nadejde

de Ford Madox Ford

mai mult



Recenzii

Adelydda Adelydda pe 2014-05-10 17:19:33 Rating:

”Timpul are greutate, curgerea timpului e supusă legilor gravitației…ce expresie elegantă și savantă…cum i-ar infige ea numele ca un cui de aur în catapeteasma veșniciei?”
Un roman scurt, frumos, ușor de citit…subiectul îl constituie povestea de dragoste construită în jurul pasiunii unui bărbat cu numele de Negrișor, pentru femeia de ciocolată, Eleonora.
Negrișor este un inadaptat...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!