Bunurile vietii

scrisa de Paul Guimard

Bunurile vietii de Paul Guimard Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Paul Guimard
Traducator (i): George Anania, Matilda Banu
Numar de pagini: 120 pagini
ISBN: 973-50-0834-3
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Un avocat de 44 de ani conduce pe sosea, cu piciorul apasat pe acceleratie. Nu stie ca apasa in acelasi timp pe acceleratia propriei vieti. Cand se apropie de locul numit La Providence, timpul lui incepe sa se dilate atat de mult, incat in el incap toate bunurile vietii. De-acum, maestru de ceremonii ramane hazardul. Si s-au pierdut undeva 2 secunde.
Exista un poem al unei laureate Nobel care se numeste Despre moarte fara exagerare. Reconfortant la Guimard este ca vorbeste nu numai despre moarte, ci si despre viata fara exagerare. Rezulta de aici una dintre cele mai tulburatoare carti ale colectiei "Cartea de pe noptiera".

Sfatul criticului: Una dintre cheile povestii se afla in extraordinarul motto al partii a doua, luat dintr-un autor pe care il cunoasteti foarte bine. Cautati la pagina 61.


Carti similare cu Bunurile vietii

Povestea noului nume

Povestea noului nume

de Elena Ferrante

mai mult
Balada levantina

Balada levantina

de Fausta Cialente

mai mult
Dragostea în vremea holerei

Dragostea în vremea...

de Gabriel Garcia Marquez

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

smaranda
Recenzii: 0
Carti citite: 44