Rugaciunile raman aceleasi

scrisa de Tuna Kiremitci

Rugaciunile raman aceleasi de Tuna Kiremitci Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Rugaciunile raman aceleasi 12 lei *
Rugaciunile raman aceleasi 14.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Tritonic
Autor (i): Tuna Kiremitci
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 978-606-8139-81-4
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Romanul lui Tuna Kiremitici ne spune povestea prieteniei dintre o femeie in varsta, care s-a refugiat la Istanbul in timpul celui de-al doilea razboi mondial si o tanara care incearca sa supravietuiasca prezentului.
Viata Rossellei Galante care se afla in asteptarea inevitabilului sfarsit si cea a tinerei Pelin, se intersecteaza intr-o tara foarte civilizata din Europa Centrala. Pe langa suferintele din dragoste si fantomele trecutului, cele doua femei mai au un singur lucru in comun care le leaga din prima si pana in ultima clipa: dragostea si dorul de limba turca. Rosella si Pelin incep de la o conversatie simpla, un interviu in urma unui anunt de presa, care se transforma treptat intr-un dialog tot mai complex si plin de sentimente.
O prietenie sincera si neasteptata.
Acest roman cutremurator ne prezinta interactiunea dintre doua generatii, doua femei aproape complet diferite, doua perpective total opuse asupra vietii. Si cateodata chiar moartea.


Carti similare cu Rugaciunile raman aceleasi

Inca o zi

Inca o zi

de Mitch Albom

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!