Unde sunt? > Acasa > Carti > Chick lit > Viata mea pe net

Viata mea pe net

scrisa de Alexandra Ares

Viata mea pe net de Alexandra Ares Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Viata mea pe net 16.1 lei *
Viata mea pe net 18.82 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Alexandra Ares
Traducator (i): Larisa Copaceanu
Numar de pagini: 252 pagini
ISBN: 978-973-46-2442-3
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Viata mea pe net, roman finalist la premiul „USA Best Books” 2011, are toate datele unei carti indraznete, in care umorul negru se impleteste cu idealismul si cu optimismul timpului nostru.

Emily Thompson, o tanara plina de resurse si pasionata de arta contemporana, se muta in New York, unde isi gaseste un iubit artist si un loc de munca intr-o galerie de arta. Cand totul merge cum nu se poate mai bine, soarta i se schimba, ramane fara resurse si fara sprijin si departe de ajutorul familiei. Deznadajduita, apeleaza la Craigslist, un site prin intermediul caruia intalneste diferite personaje dubioase, care ii vor aduce numai necazuri.

„De ce citesti cartea asta? Raspunsul e simplu: pentru ca esti tot timpul in cautarea lucrurilor inteligente, pentru ca iti displac personajele plicticoase si pentru ca te-ai saturat de replici nesarate.” (A Bookish Affair)

„Viata mea pe net este un roman al contrastelor, o poveste despre dragoste si viata, o carte pe care nici un tanar al timpurilor noastre n-ar trebui s-o rateze.” (Midwest Book Review)

„O adevarata aventura a lecturii; prin ritmul ei saltaret si noutatea subiectului Viata mea pe net aminteste de ultimele trenduri ale blogurilor.” (Amazon Breakthrough Novel Award Review)


Carti similare cu Viata mea pe net

Nu-s genul asta de fata!

Nu-s genul asta de fata!

de Catherine Alliott

mai mult
Anti-lolita

Anti-lolita

de Emily Tanimura

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!