Unde sunt? > Acasa > Carti > Romane politiste > Patiseria

Patiseria

scrisa de Constantin Stoiciu

Patiseria de Constantin Stoiciu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Crime Scene Publishing
Autor (i): Constantin Stoiciu
Numar de pagini: 112 pagini
ISBN: 978-606-8320-16-8
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Vara torida in capitala uneia dintre fostele tari socialiste. O serie de asasinate sordide tulbura spiritele, cu atat mai mult cu cat victimele sunt femei si barbati care cersesc in cartierul reprezentativ al bogatilor, cu speranta unei vieti mai bune. Din ratiuni politice - a zdruncina increderea populatiei in noua lume ar fi sinucigas - ancheta oficiala intarzie sa dea rezultate. Ancheta desfasurata in paralel de un fost politist obligat sa iasa la pensie aduce in prim plan Patiseria, locul de intalnire privilegiat al locuitorilor Cartierului: politicieni, oameni de afaceri, celebritati locale si straine - noii stapani ai tarii. Un roman parabola despre realitatile fostelor tari socialiste; cu personaje truculente si idei clare, prinse in angrenajul unei intrigi politiste. Si un anchetator al carui singur defect este slabiciunea pentru dulciuri.


Carti similare cu Patiseria

Asta-i felicie!

Asta-i felicie!

de Georges Simenon

mai mult
Cameleonul

Cameleonul

de George Arion

mai mult
Ucigașul renăscut

Ucigașul renăscut

de A. J. Kazinski

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andreeatoma pe 22.02.2012 21:45:35

Pare interesanta. Si titlul mi-a facut pofta de strudele.:) Stiu ca n-are legatura, dar de citit tot vreau sa citesc cartea.


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cepy
Recenzii: 0
Carti citite: 5