Simetria ei infricosatoare

scrisa de Audrey Niffenegger

Simetria ei infricosatoare de Audrey Niffenegger Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Simetria ei infricosatoare 31.5 lei *
Simetria ei infricosatoare 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Audrey Niffenegger
Traducator (i): Constantin Dumitru Palcus
Numar de pagini: 528 pagini
ISBN: 978-973-707-430-0
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Pana unde poate merge dragostea dintre doua surori gemene? Pana dincolo de moarte...

Dupa bestsellerul Sotia calatorului in timp, Audrey Niffenegger revine cu Simetria ei infricosatoare, un roman captivant despre dragoste, identitate, secrete si despre relatia dintre doua surori.

Puterea dragostei e cea care pune in miscare aceasta poveste cu iz gotic, a carei actiune se petrece in apropierea cimitirului Highgate din Londra. Dupa ce moare de cancer, Elspeth Noblin isi lasa averea, inclusiv apartamentul cu vedere spre cimitir, celor doua nepoate gemene, fiice ale surorii ei, de care se indepartase cu multi ani in urma. Cand cele doua gemene, Valentina si Julia, ajung in Londra pentru a-si revendica mostenirea, isi dau seama ca matusa lor, pe care nu apucasera s-o cunoasca pana atunci, e inca printre cei vii. Dar numai ca fantoma.
Palide si plictisite, imbracate mereu la fel si, aparent, imposibil de separat, cele doua tinere isi gasesc identitatea – a lor, dar si a misterioasei lor matusi – intr-o istorie care-ti ridica adrenalina si te emotioneaza pana la lacrimi. Din aceste cautari nu lipseste o pleiada de personaje pitoresti: Robert, fostul iubit al raposatei, Martin, un pasionat de cuvinte incrucisate care e agorafobic si Marijke, sotia devotata, dar neputincioasa, a celui din urma.
Nimeni nu stie ce vor descoperi gemenele.
Poate ca frumusetea se invecineaza, adesea, periculos de mult cu moartea.

"Niffenegger este o scriitoare extraordinar de sensibila [...], iar Simetria ei infricosatoare este o carte de o minunata delicatete." The Times

"Sa mai scrii ceva dupa un fenomenal blockbuster nu este usor, dar Niffenegger s-a ridicat la nivelul asteptarilor tuturor cu Simetria ei infricosa toare. Fanii vor fi pe deplin rasplatiti citind aceasta poveste moderna cu fantome, originala si ingenioasa.Descrierile ei il conduc pe cititor in mijlocul unui cameleonic peisaj victorian, in care frumusetea si moartea isi dau intalnire. Hipnotic. O poveste cu adevarat emotionanta, plina de personaje de neuitat... " Chicago Sun-Times

Atunci cand Elspeth Noblin moare de cancer, le lasa mostenire nepoatelor sale gemene, Julia si Valentina, apartamentul din Londra in care locuia. Cele doua tinere americane, in varsta de 20 de ani, nu si-au intalnit niciodata matusa englezoaica, stiu doar ca mama lor, Edie, a avut o sora geamana. Fetele se muta in apartamentul lui Elspeth, care se invecineaza cu cimitirul Highgate din Londra si ajung sa-i cunoasca pe ceilalți locatari ai imobilului: Martin, un tip sclipitor, pasionat de cuvinte incrucisate, care sufera de sindrom obsesiv-compulsiv, Marijke, sotia acestuia si Robert, fostul iubit al lui Elspeth, un bun cunoscator al cimitirului.
Implicandu-se in viata de zi cu zi a vecinilor matusii lor, Julia si Valentina descopera cat de viu este Highgate... Inclusiv matusa lor, care se pare ca nu si-a parasit vechiul apartament nici dupa moarte.


Carti similare cu Simetria ei infricosatoare

Orbi

Orbi

de Petronela Rotar

mai mult
La noi

La noi

de Cornel Cotutiu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!