Cancerul - boala tristetii

scrisa de Teodor Vasile

Cancerul - boala tristetii de Teodor Vasile Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Pro Editura
Autor (i): Teodor Vasile
Numar de pagini: 364 pagini
ISBN: 973-145-231-9
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Teodor Vasile este un fin psiholog, pasionat de practica psihoterapiei, bine cunoscut pentru acea parte a publicului care are deschidere spre universul terapiilor alternative si complementare. Actuala sa carte abordeaza problematica uneia dintre suferintele inca necrutatoare, in ciuda progreselor terapeutice repurtate de medicina moderna, boala canceroasa. Framantata, stresata, supusa tuturor presiunilor sociale si unei continue poluari chimice, lumea in care traim este victima unei patologii in care boala canceroasa, ca si bolile neurodegenerative si cardiovasculare, cunosc o pondere in continua crestere. Din acest motiv, o lucrare dedicata uneia dintre aceste suferinte, boala canceroasa, este foarte bine‑venita.

Volumul impresioneaza prin vastitatea informatiilor aduse de autor, prin sustinerea lor cu o serie de studii citate din literatura, prin complexitatea problematicii ridicate de aceasta suferinta, prin descrierea unui impresionant arsenal de mijloace pe care le putem avea la dispozitie pentru prevenirea si tratamentul acestei boli. Un spatiu extins este destinat pentru analiza conceptelor de sanatate si boala si indeosebi a celor de medicina holistica si integrativa, care vizeaza toate resursele terapeutice indiferent de originea si timpul de aparitie. in mod paradoxal, dezvoltarea actuala a mijloacelor tehnologice cu posibilitatile imense in domeniul farmacochimiei nu a redus apelul la solutii terapeutice alternative sau, poate tocmai de aceea, au fost aduse in actualitate cu atâta insistenta si amploare.”

Prof. dr. D. Constantin‑Dulcan


Carti similare cu Cancerul - boala tristetii

Ingineria biosistemelor

Ingineria biosistemelor

de Dan Teodorescu

mai mult
Body for life

Body for life

de Bill Phillips, Michael D'Orso

mai mult
Children with autism, a parent's guide

Children with autism,...

de Michael D. Powers

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!