Infertilitatea. fertilizare in vitro si reproducerea asistata

scrisa de Denisa Mariana Protopopescu

Infertilitatea. fertilizare in vitro si reproducerea asistata de Denisa Mariana Protopopescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Infertilitatea. fertilizare in vitro si reproducerea asistata 20 lei *
Infertilitatea. fertilizare in vitro si reproducerea asistata 23.75 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Meteor Press
Autor (i): Denisa Mariana Protopopescu
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Lucrarea "Infertilitatea. Fertilizare in vitro si reproducerea asistata" abordeaza o problematica de mare actualitate pe plan mondial si national, de un interes mereu crescand.

Din pacate, in Romania, ca urmare a intervalului de peste 25 de ani de interzicere a avortului, practicarea avortului a produs o patologie in masa, in ceea ce priveste complicatiile septice ale acestuia. Autoarea acestei lucrari. Dr. Denisa Protopopescu, are o experienta bogata in reproducerea asistata, deoarece a lucrat timp de 3 ani intr-o clinica de profil din Anglia, Clinica de Fertilitate a Spitalului Bartholomew din Londra. insumand experienta acumulata in timpul realizarii tezei de doctorat, autoarea pune la dispozitia specialistilor din tara noastra elemente teoretice de baza, dublate de rezultate practice.

Bogata bibliografie utilizata pentru intocmirea acestei lucrari ii creste valoarea, oferind specialistului obstetician informatii complete si foarte utile asupra problemelor abordate.


Carti similare cu Infertilitatea. fertilizare in vitro si reproducerea asistata

Literatura artistica a medicilor (2 volume)

Literatura artistica a...

de Mihail Mihailide

mai mult
Masaj - presopunctura - reflexoterapie -

Masaj - presopunctura...

de Charles Hartmann

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!