Sa traim sanatos fara toxine. ghid fundamental - alimente si plante naturale pentru regenerarea celulara completa

scrisa de Robert Morse,

Sa traim sanatos fara toxine. ghid fundamental - alimente si plante naturale pentru regenerarea celulara completa de Robert Morse, Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Paralela 45
Autor (i): Robert Morse,
ISBN: 9789734705955
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Sa traim sanatos fara toxine va arata cum sa va curatati organismul de otravurile care va distrug sanatatea si cum sa incepeti procesul de regenerare celulara completa care duce la adevarata vindecare.Avand la activ 30 de ani de practica medicala, timp in care a tratat mii de oameni cu probleme de la SUPRAPONDERALITATE pana la CANCER, dr. Robert Morse dezvaluie cel mai recent sistem al sau de vindecare:detoxificarea!

Acopera Detoxificarea de la A la Z,dand raspuns la intrebari de genul:De ce sa ne detoxificam? Cand sa ne detoxificam? La ce sa ne asteptam? Cum actioneaza? Cat dureaza?
Explica felul in care trebuie folosite anumite alimente crude si plante medicinale pentru curatarea si vindecarea fiecarui organ, sistem sau stare de dezechilibru din organism.
Prezinta detaliat legatura dintre corp, minte si suflet, pe de-o parte, si sanatatea durabila, pe de alta parte.
Prezinta dieta de detoxificare si cum trebuie ea adaptata vietii.
Cuprinde zeci de tabele usor de folosit: plante medicinale, formule de remedii naturiste din plante, proprietati ale alimentelor, mineralelor, substantelor fitochimice, ale sarurilor celulare etc., precum si retete de preparate din alimente crude.


Carti similare cu Sa traim sanatos fara toxine. ghid fundamental - alimente si plante naturale pentru regenerarea celulara completa

Cristaloterapia

Cristaloterapia

de Dan Seracu, Teodor Vasile

mai mult
Simptome cheie ale materiei medica (vol.1)

Simptome cheie ale...

de Adolph Von Lippe

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!