Masaj pentru sanatate

scrisa de Chen Zhaoguang

Masaj pentru sanatate de Chen Zhaoguang Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Meteor Press
Autor (i): Chen Zhaoguang
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Descriere carte: Urmati pas cu pas procedurile simple care sunt descrise detaliat in acest manual si veti gasi alinarea multor dureri sau stari de disconfort, revigorandu-va intregul organism.
In introducere sunt date explicatii generale despre masaj, alaturi de o scurta prezentare a conceptelor fundamentale ale medicinei traditionale chineze, cum sunt yin-yang, qi si meridianele. Instructiunile detaliate ale principalelor tehnici va dau siguranta ca veti putea efectua corect masajele. Bine ilustrat, manualul este usor de parcurs si va ofera indicatii usor de pus in practica, putand sa devina pentru dumneavoastra un insotitor pretios care sa va ajute sa aveti o viata sanatoasa.


Carti similare cu Masaj pentru sanatate

Incursiune in medicina indo-tibetana

Incursiune in medicina...

de Viktor F. Vostokov

mai mult
Histopatologia hepatitelor cronice virale

Histopatologia...

de Florica Staniceanu, Adrian Streinu Cercel, Sabina Zurac

mai mult
Anatomia omului. aparatul locomotor. vol 1 (editia a xii-a)

Anatomia omului....

de Victor Papilian

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!