Cum sa slabim prin controlul emotiilor. tratament personalizat contra obezitatii

scrisa de Maurice Larocque

Cum sa slabim prin controlul emotiilor. tratament personalizat contra obezitatii de Maurice Larocque Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cum sa slabim prin controlul emotiilor. tratament personalizat contra obezitatii 15.8 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Maurice Larocque
ISBN: 973-46-0206-3
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Descriere: Traducere de Sergiu Ciocoiu. Incercati de mult sa slabiti, dar nici o dieta nu da rezultate? Ati tot mers pe la medici si nutritionisti, insa nici un tratament nu a avut efectul dorit? Toate eforturile dumneavoastra de a ajunge la o silueta ideala au fost pina acum in van? Iata, in sfirsit, un ajutor indispensabil pentru a invinge odata pentru totdeauna obezitatea si a va ameliora calitatea vietii! Cartea doctorului Maurice Larocque arata influenta emotiilor in viata de zi cu zi si explica, dind exemple de cazuri concrete, relatia de tip cauza-efect dintre "socurile¢ emotionale si bulimie, aceasta pofta de mincare incontrolabila ce se manifesta aparent fara vreun motiv. Exista un tratament pentru fiecare caz in parte, cu tehnici simple si verificate, care va ajuta sa va diminuati stresul si sa va imbunatatiti controlul emotiilor in situatiile cotidiene.


Cuprins: Sa ne controlam emotiile • Cele cinci etape ale tratamentului • Nu e din cauza mea • Intotdeauna am fost asa • Trebuie sa fac numaidecit tot ce-mi sta in putinta • Toate mi se intimpla numai mie • Cu cit mai putin, cu atit mai bine • Raspunsuri la intrebarile dumneavoastra • Jurnal pentru controlul emotiilor


Carti similare cu Cum sa slabim prin controlul emotiilor. tratament personalizat contra obezitatii

Arta de a trai a coronarianului (vol.ii)

Arta de a trai a...

de Arthur Karassi

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!