Puterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu

scrisa de Jeffrey Pfeffer

Puterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu de Jeffrey Pfeffer Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Jeffrey Pfeffer
Traducator (i): Lucia Dos
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 978-973-46-2267-2
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Credeti ca promovarea ierarhica si obtinerea puterii intr-o organizatie sunt rezultatul performantelor profesionale? Aceasta conceptie este gresita, ne arata Jeffrey Pfeffer, si multi dintre noi nu intelegem factorii reali care contribuie la succesul unor persoane si la esecul altora. In plus, din cauza credintei noastre intr-o „lume dreapta”, devenim incapabili sa facem fata provocarilor si competitiei acerbe caracteristice societatii in care traim. Pfeffer discuta cazurile unor lideri din lumea economica, juridica sau medicala, din moda sau showbiz, dar si ale unor personalitati politice de marca, pentru a ne dezvalui strategiile folosite de adevaratii invingatori: cultivarea relatiilor personale, autopromovarea, construirea unei bune reputatii si a unei imagini puternice.

„Puterea este o lectura obligatorie pentru toti cei ce aspira la pozitii de conducere. O carte excelenta.” (Financial Times)


Carti similare cu Puterea: de ce unii reusesc sa o obtina, iar altii nu

David si Goliat

David si Goliat

de Malcolm Gladwell

mai mult
Arta rețelelor sociale

Arta rețelelor sociale

de Guy Kawasaki, Peg Fitzpatrick

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!