Identitati secrete. inceputul sfarsitului

scrisa de Monica Ramirez

Identitati secrete. inceputul sfarsitului de Monica Ramirez Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Tritonic
Autor (i): Monica Ramirez
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-606-8139-93-7
Anul aparitiei: 2011
Descriere: In lumea lor, datoria anuleaza iubirea si umanitatea, eficienta justifica victimele colaterale.

Cartierul General al Organizatiei Operatiuni Anti-teroriste Ultra-Secrete (Elite) este o oaza subterana, unde intunericul este la el acasa, un buncar post-modern ale carui surse de lumina sunt mai mult ecranele monitoarelor. Noii recruti sunt remodelati si reprogramati intr-o noua identitate cu un trecut fals.

Alina Marinescu ramane complexa si tridimensionala intr-o lume limitata emotional, unidimensionala, de unde si complexitatea dramei intregii ei existente. Este incapabila sa devina o masina de ucis perfecta, dar trebuie sa se adapteze rapid cerintelor si modus-ului operandi Elite daca vrea sa supravietuiasca.

Alex Therein pare un om de otel. Nu cunoaste frica in timpul misiunilor sau in afara lor, dar in mod paradoxal, nu a reusit inca sa-si distruga complet orice urma de constiinta. Alex este de fapt mai mult o fantoma daca-l comparam cu un om normal si trebuie sa fie asa ca sa poata ucide pe oricine i se ordona.

Violenta, intriga, iubire si ura, atractie si respingere intr-o lume intunecata si complicata, Elite reprezinta opusul societatii ideale. In aceasta lume atat de secreta incat devine fantomatica, agentii operativi devin la fel de fantomatici. Odata intrati in joc, nu se mai pot retrage, nu pot pleca acasa la terminarea programului de lucru. Elite le acapareaza vietile complet, invadandu-le simturile, intimitatea, de cele mai multe ori chiar gandurile.


Carti similare cu Identitati secrete. inceputul sfarsitului

Capitanul Apostolescu intervine

Capitanul Apostolescu...

de Horia Tecuceanu

mai mult
Tabloul flamand

Tabloul flamand

de Arturo Perez-Reverte

mai mult
Misterul crimei fara cadavru

Misterul crimei fara...

de Agatha Christie

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147

LadyIrenne
Recenzii: 0
Carti citite: 38