Identitati secrete. dincolo de invizibil

scrisa de Monica Ramirez

Identitati secrete. dincolo de invizibil de Monica Ramirez Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Tritonic
Autor (i): Monica Ramirez
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-606-8139-82-1
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Alina prefera cafeaua cu mult lapte, muzica si lumanari cand este acasa si un Glock de 9 mm cand este in misiune pe teren. Alex iubeste plimbarile lungi, o adora pe Alina si poate lichida un om in mai putin de cinci secunde. Alex este prietenul Alinei, iubitul ei, mentorul ei, fundatia distrugerii intregii ei vieti. Persoana care este responsabila pentru transformarea ei intr-un asasin de elita. Alex este sotul Alinei, insa mariajul lor nu este nimic altceva decat o acoperire convenienta pentru misiunile in care sunt trimisi. Cateodata, Alina se intreaba cum ar fi sa aiba o viata normala. Normalitatea este foarte greu de atins intr-o existenta fantomatica, lucrand pentru o organizatie inexistenta.
Organizatia Operatiuni Anti-teroriste Ultra-Secrete (Elite) este o organizatie ultra-secreta care nu exista, condusa de oameni care nu exista. O organizatie fara titlu oficial, neinregistrata nicaieri, fara dosare si ai carei angajati sunt fantome. Nu exista coduri de referinta si nu este parte integranta a niciunui serviciu de informatii. Elite exista dincolo de invizibil, fara a fi constransa de lege, fara analiza mass-mediei.
Alina ramane complexa si tridimensionala intr-o lume limitata emotional, unidimensionala, de unde si complexitatea dramei intregii ei existente.


Carti similare cu Identitati secrete. dincolo de invizibil

Relicvele altarului

Relicvele altarului

de Phil Rickman

mai mult
Pericol la end house

Pericol la end house

de Agatha Christie

mai mult
Cazul saint-fiacre

Cazul saint-fiacre

de Georges Simenon

mai mult



Recenzii

Laura Laura pe 2012-01-07 21:12:59 Rating:

Dupa Asasin la la feminin, nu am asteptat foarte mult pana sa devorez si volumele Identitati Secrete ca sa vad cum anume evolueaza actiunea.

Si daca la finalul celor 400 de pagini ale romanului Asasin la feminin, au ramas lucrurile clare si nu prea, in Identitati secrete, situatia se complica, dar iubirea dintre Alina si Alex creste la fel de mult ca pericolul misiunilor pe care ler au...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

Laura pe 07.01.2012 21:13:55

Am scris despre cele doua volume intr-o singura recenzie


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147