Recenzie Identitati secrete. dincolo de invizibil scrisa de "Laura"Recenzie Identitati secrete. dincolo de invizibil scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: Identitati secrete. dincolo de invizibil
Autor (i): Monica Ramirez
Laura Laura pe 2012-01-07 21:12:59 Rating:

Dupa Asasin la la feminin, nu am asteptat foarte mult pana sa devorez si volumele Identitati Secrete ca sa vad cum anume evolueaza actiunea.

Si daca la finalul celor 400 de pagini ale romanului Asasin la feminin, au ramas lucrurile clare si nu prea, in Identitati secrete, situatia se complica, dar iubirea dintre Alina si Alex creste la fel de mult ca pericolul misiunilor pe care ler au de dus la bun sfarsit.

Ambii trec prin situatii riscante, vad moartea cu ochii, dar traiesc in conformitate cu legile necrise din noua lor viata, asupra careia nu au nici un control.

Au loc discutii si certuri care impun despartirea lor fizica, participa la misiuni periculoase separat si pastreaza tacerea totala pentru o perioada.

Alex reapare in viata Alinei, exact in momentul in care aceasta simtea ca poate avea parte de un alt fel de viata, spera ca a venit momentul sa traiasca altfel, dupa o perioada neagra, pe care ar fi dorit sa o uite, daca s-ar putea, alaturi de alt barbat. Insa, a inteles foarte repede ca nu poate iesi din "jocul" in care a intrat cu ani in urma.Apare Alex si (iar) ii da viata peste cap Alinei. Devine gelos si constient ca femeia pe care el o iubeste, are dreptul sa fie fericita cu un alt barbat. Intelege ca nu o poate opri sa iubeasca. Macar nu este egoist, atat tim cat el, nu-si poate permite sa o iubeasca. Nu-i spune nimic, dar gesturile il tradeaza, se conving de faptul ca se iubesc si ca distanta dintre ei nu a facut decat sa le apropie sufletele mult prea flamande de iubire.

Dar cum viata nu e mereu dreapta cu cei care se iubesc, Alina trebuie sa invete sa se descurge singura, fara Alex, fara barbatul care a facut-o sa traiasca intens fiecare sarutare, atingere sau imbratisare. Doborata de destin si de intamplarile care ii schimba viata din nou, Alina reuseste sa reziste!

Iubirea pentru Alex ramane vie si intensa, oricat ar iubi Alina pe altcineva. Alex ramane mentorul ei, dar mai ales, omul pentru care a plans mult, a suferit, a luptat. Si in ciuda tuturor acestor dureri, l-a iubit.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!