Fetele din shanghai

scrisa de Lisa See

Fetele din shanghai de Lisa See Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fetele din shanghai 26.87 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Lisa See
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 978-973-724-299-0
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Bestseller tradus in opt limbi, inclus in topurile prestigioaselor The New York Times, Publishers Weekly, Wall Street Journal, Boston Globe, The Los Angeles Times si Washington Post.

In 1937, Shanghai-ul este Parisul Asiei: orasul milionarilor si al cersetorilor, al gangsterilor si al cartoforilor, al artistilor si al revolutionarilor. Osciland intre universul familiei traditionale si lumea moderna a cafenelelor sau a cluburilor de noapte, frumoasele Pearl si May sunt modele pentru artisti – si duc o viata lipsita de griji. Insa cand bombele japoneze incep sa cada peste orasul lor iubit, lumea se face tandari. Dupa un periplu care le poarta prin satele cotropite de soldati din sudul Chinei, pana la Hong Kong si apoi in America, la „Muntele de Aur”, cele doua surori trebuie sa invete sa traiasca din nou. Prinse intr-un paienjenis de prejudecati, secrete, minciuni si tradari, intre tentatiile Lumii Noi si traditiile Cartierului Chinezesc, May si Pearl isi gasesc forta interioara dupa ce se descopera una pe cealalta.

„Povestea captivanta si personajele exotice ii vor cuceri imediat pe cititori, care vor parcurge douazeci de ani de iubiri, pierderi si bucurii alaturi de ele. O saga de familie moderna si o lectie de istorie.” San Francisco Examiner

„Un roman extraordinar, despre sacrificii teribile si alegeri imposibile… Tragic si plin de speranta, in acelasi timp.” Publishers Weekly

"O lectura spumoasa!” Marie Claire


Carti similare cu Fetele din shanghai

Istoria romantata a unui safari

Istoria romantata a...

de Daniela Zeca-Buzura

mai mult
In clipa mortii

In clipa mortii

de Jim Crace

mai mult
Minciunile femeilor

Minciunile femeilor

de Ludmila Ulitkaya

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Mirabela
Recenzii: 0
Carti citite: 46

LadyIrenne
Recenzii: 0
Carti citite: 38

roxella
Recenzii: 0
Carti citite: 55