Culoarea sentimentelor

scrisa de Kathryn Stockett

Culoarea sentimentelor de Kathryn Stockett Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Culoarea sentimentelor 18 lei *
Culoarea sentimentelor 30.89 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): Kathryn Stockett
Traducator (i): Alin Fumurescu, Cristiana Visan
Numar de pagini: 512 pagini
ISBN: 978-99931-13-31-7
Anul aparitiei: 2011
Descriere: In oraselul Jackson din Mississippi, in anii ’60, trei femei care in mod normal nu ar fi avut nimic in comun se leaga printr-o prietenie incredibila. Ceea ce le apropie este un proiect secret care le primejduieste viata, o carte ce pune in discutie conventiile sociale considerate tabu ale vremii lor.

Culoarea sentimentelor, romanul de debut al autoarei Kathryn Stockett, este ceea ce se cheama un fenomen literar: o carte care a fost respinsa de aproape cincizeci de editori si agenti, publicata in cele din urma de Penguin Group si primita cu un entuziasm extraordinar de librarii, cluburi de carte, bloggeri si critica literara. Drepturile de traducere au fost vandute in mai mult de 30 de tari, iar Steven Spielberg a decis sa implice studiourile DreamWorks in ecranizarea cartii.

Definita drept „magica“, „irezistibila“, „plina de umor“, Culoarea sentimentelor s-a mentinut in New York Times Best Sellers List timp de doi ani si s-a vandut in peste 7 milioane de exemplare doar in Statele Unite.

„Cele doua personaje principale de culoare se desprind din pagini ca si cum ar fi tridimensionale… Un roman care a castigat lozul cel mare.“ - The New York Times

„Un roman care trebuie citit neaparat.“ - Lire


Carti similare cu Culoarea sentimentelor

Memoriile diavolului (4 volume)

Memoriile diavolului...

de Frederic Soulie

mai mult
Iscoada in tarana

Iscoada in tarana

de William Faulkner

mai mult



Recenzii

Silvia1988 Silvia1988 pe 2013-03-25 22:18:31 Rating:

Cu toata sinceritatea, n-am mai citit de mult o carte atat de buna. Este o poveste care captiveaza, implica cititorul cu totul si se citeste pe nerasuflate.
Imi place atunci cand reusesc ca prin intermediul unei carti, sa patrund intr-o alta lume, fie ea buna sau rea. Iar romanul de fata, m-a introdus intr-o perioada care mie imi trezeste sentimente aparte – America anilor...

Citeste mai mult

roberts roberts pe 2012-06-26 15:27:40 Rating:

Dupa ce filmul "The Help" m-a surprins in mod placut, am inceput sa citesc "Culoarea sentimentelor" cu oarecare frica de a nu fi dezamagita. Nici vorba! Consider ca "...romanul de debut al autoarei Kathryn Stockett este ceea ce se cheama un fenomen literar: o carte care a fost respinsa de aproape cincizeci de editori si agenti, publicata in cele din urma de Penguin...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115

Mirabela
Recenzii: 0
Carti citite: 46

roberts
Recenzii: 7
Carti citite: 5