Talentatul domn Ripley

scrisa de Patricia Highsmith

Talentatul domn Ripley de Patricia Highsmith Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Litera
Autor (i): Patricia Highsmith
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 973-675-063-9
Anul aparitiei: 2005
Descriere: "O opera uluitoare, un triumf al scrisului, al artei cinematografice si actoriei, care depaseste pana si Pacientul Englez. Este dificil de imaginat un iubitor al beletristicii moderne care sa nu fi citit romanele din seria Ripley." (Daily Telegraph)

"Tom Ripley se zbate sa fie cu un pas inaintea creditorilor sai si a legii, cand, o cunostinta neasteptata ii ofera o calatorie gratuita in Europa si, odata cu ea, sansa unui nou inceput. Ripley isi doreste bani, succes si o viata buna pentru care ar ucide, iar, cand fericirea abia atinsa ii este amenintata, rapunsul sau este pe cat de rapid, pe atat de socant." (Sunday Times)

"O carte cu actiune precisa, cu un scris ales si mentinuta intr-un ritm alert, cu o istetime calculata. Este cu mult inaintea thriller-elor conventionale, o carte clasica a genului." (Evening Standard)


Carti similare cu Talentatul domn Ripley

Pachinko

Pachinko

de Min Jin Lee

mai mult
In numele sangelui nespurcat

In numele sangelui...

de Arturo Perez-Reverte

mai mult
Pogoara-te, moise

Pogoara-te, moise

de William Faulkner

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Carol

Carol


mai mult

Ape adânci

Ape adânci


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

diana_manuela
Recenzii: 0
Carti citite: 141

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 152