Blandetea lupilor

scrisa de Stef Penney

Blandetea lupilor de Stef Penney Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Blandetea lupilor 7.99 lei *
Blandetea lupilor 30.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Stef Penney
Numar de pagini: 592 pagini
ISBN: 978-973-46-1322-9
Anul aparitiei: 2009
Descriere: "Blandetea lupilor este o poveste incitanta si convingatoare, in care fiecare personaj e, in felul sau, un proscris, iar diferitele lor puncte de vedere se completeaza pentru a costrui o perspectiva complexa si nuantata asupra unui fapt cutremurator."
(Publishers Weekly)

„Cu maiestria ei de scenarista, Stef Penney imbraca peisajul aspru din nordul Canadei intr-o lumina vie si stralucitoare, iar pe acest fundal zugraveste o comunitate marcata de izolare, amenintata de violenta si lacomia lumii moderne. Avand drept punct de pornire o crima a carei investigare produce spectaculoase rasturnari de situatie, romanul tinerei autoare britanice surprinde cu finete dorintele ascunse si motivatiile personajelor.” (Bookmarks)

„Un amestec original si incitant de intriga politista si detaliu istoric, avand toate ingredientele unei aventuri cu parfum de epoca.“ (The Times)


Carti similare cu Blandetea lupilor

Iubiri dificile

Iubiri dificile

de Italo Calvino

mai mult
In mers de rac

In mers de rac

de Gunter Grass

mai mult
Vizionare

Vizionare

de Lars Saabye Christensen

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!