Martin, neintelesul

scrisa de Karin Slaughter

Martin, neintelesul de Karin Slaughter Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Hardcover & Paperback
Autor (i): Karin Slaughter
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 978-606-92919-3-1
Anul aparitiei: 2011
Descriere: La treizeci si sase de ani, Martin Reed inca locuieste cu mama sa, care nu pierde niciun prilej pentru a-l scoate din minti, prin remarcile sale acide.

De peste 16 ani, Martin ocupa un post neinsemnat intr-o firma neinsemnata, fiind subiectul preferat al glumelor fostilor lui colegi de scoala, ajunsi acum sefii sai, datorita aspectului sau fizic nu prea atragator.

Ca si cum toate acestea n-ar fi de-ajuns, isi gaseste intr-o zi masina decorata cu o „dedicatie“. Ajuns la limita, Martin are o izbucnire nefireasca. Putin mai tarziu, primeste vizita a doi politisti care, datorita dovezilor incontestabile gasite pe masina lui, il acuza de o crima atroce, urmata la scurt timp de o alta.

Cine este adevaratul Martin? Sufletul bland, iubitorul de carti, cu un talent neobisnuit pentru explicarea datelor statistice, care aduce mai mult cu un copil confuz, sau un monstru sadic ce-si revarsa furia asupra celor care-l iau peste picior?

Cartea s-a bucurat de un real succes in Marea Britanie, Olanda si Germania.

In Statele Unite ale Americii, "Martin, neintelesul" (titlul original Martin Misunderstood) a aparut si ca audio book, in lectura actorului Wayne Knight, cunoscut romanilor din serialul "Seinfeld", in care l-a interpretat pe Newman.

O carte nerecomandata minorilor!


Carti similare cu Martin, neintelesul

Cenusa si pulbere

Cenusa si pulbere

de Yrsa Sigurdardottir

mai multRecenzii

MissValery MissValery pe 2011-12-18 12:11:21 Rating:

Martin, neintelesul este prima mea intalnire cu o carte scrisa de Karin Slaughter. Am ales-o pentru ca parea inofensiva, cu cele cateva pagini ale sale, in ciuda atentionarii "O carte nerecomandata minorilor".

Nu ca atentionarea n-ar fi adevarata, dar avand experienta lecturilor precedente, ma asteptam la altceva. La ce anume, nici eu nu as putea sa spun. Cei...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea


Recenzii: 2
Carti citite: 0


Recenzii: 2
Carti citite: 0

Teo
Recenzii: 1
Carti citite: 7