Martin, neintelesul

scrisa de Karin Slaughter

Martin, neintelesul de Karin Slaughter Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Hardcover & Paperback
Autor (i): Karin Slaughter
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 978-606-92919-3-1
Anul aparitiei: 2011
Descriere: La treizeci si sase de ani, Martin Reed inca locuieste cu mama sa, care nu pierde niciun prilej pentru a-l scoate din minti, prin remarcile sale acide.

De peste 16 ani, Martin ocupa un post neinsemnat intr-o firma neinsemnata, fiind subiectul preferat al glumelor fostilor lui colegi de scoala, ajunsi acum sefii sai, datorita aspectului sau fizic nu prea atragator.

Ca si cum toate acestea n-ar fi de-ajuns, isi gaseste intr-o zi masina decorata cu o „dedicatie“. Ajuns la limita, Martin are o izbucnire nefireasca. Putin mai tarziu, primeste vizita a doi politisti care, datorita dovezilor incontestabile gasite pe masina lui, il acuza de o crima atroce, urmata la scurt timp de o alta.

Cine este adevaratul Martin? Sufletul bland, iubitorul de carti, cu un talent neobisnuit pentru explicarea datelor statistice, care aduce mai mult cu un copil confuz, sau un monstru sadic ce-si revarsa furia asupra celor care-l iau peste picior?

Cartea s-a bucurat de un real succes in Marea Britanie, Olanda si Germania.

In Statele Unite ale Americii, "Martin, neintelesul" (titlul original Martin Misunderstood) a aparut si ca audio book, in lectura actorului Wayne Knight, cunoscut romanilor din serialul "Seinfeld", in care l-a interpretat pe Newman.

O carte nerecomandata minorilor!


Carti similare cu Martin, neintelesul

Imi ies din minti

Imi ies din minti

de Stelian Turlea

mai mult
Ucigasul abc

Ucigasul abc

de Agatha Christie

mai mult
Manuscrisul lui fulcanelli

Manuscrisul lui...

de Scott Mariani

mai multRecenzii

MissValery MissValery pe 2011-12-18 12:11:21 Rating:

Martin, neintelesul este prima mea intalnire cu o carte scrisa de Karin Slaughter. Am ales-o pentru ca parea inofensiva, cu cele cateva pagini ale sale, in ciuda atentionarii "O carte nerecomandata minorilor".

Nu ca atentionarea n-ar fi adevarata, dar avand experienta lecturilor precedente, ma asteptam la altceva. La ce anume, nici eu nu as putea sa spun. Cei...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Teo
Recenzii: 1
Carti citite: 7


Recenzii: 2
Carti citite: 0


Recenzii: 2
Carti citite: 0