Marilyn monroe. ultima zeita

scrisa de Jerome Charyn

Marilyn monroe. ultima zeita de Jerome Charyn Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Univers
Autor (i): Jerome Charyn
Numar de pagini: 144 pagini
ISBN: 978-1-60257-085-6
Descriere: Astazi un simbol, ieri o femeie de lumini si umbre: sexy, orbitoare si amuzanta, dar disperata si tragic de singura. Jerome Charyn urmareste cu sensibilitate destinul fulgurant si misterios al Normei Jeane Mortensen. Starleta metamorfozata in bomba sexuala fascineaza America puritana a anilor ’50. Extraordinara ei prezenta fizica, imbinata cu un simt innascut al comedie, face minuni. Domnii prefera blondele, sapte ani de casnicie sau Unora le place jazz-ul stau marturie pentru talentul ei subtil de actrita si cantareata.

De la copilaria singuratica la firmamentul starurilor, de la bruneta pin-up la actrita blonda, de la Norma Jeane la Marilyn, de la Hollywood si Joe DiMaggio la Arthur Miller, toate rolurile si toate fatetele lui Marilyn Monroe in 130 de documente inedite.


Carti similare cu Marilyn monroe. ultima zeita

Corespondenta. jurnale

Corespondenta. jurnale

de Mihail Bulgakov

mai mult
Eu sunt Zlatan

Eu sunt Zlatan

de Zlatan Ibrahimovic, David Legercrantz

mai mult
Sa nu plecam toti odata

Sa nu plecam toti odata

de Vlad Stolojan, Sanda Stolojan

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Andrei Andreea
Recenzii: 5
Carti citite: 85