Unde sunt? > Acasa > Carti > Literatura clasica > Balanta

Balanta

scrisa de Ion Baiesu

Balanta de Ion Baiesu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Balanta 8 lei *
Balanta 8 lei *
Balanta 10.43 lei *
Balanta 11 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Autor (i): Ion Baiesu
Anul aparitiei: 2011
Descriere: In absenta autorului, plecat dintre semeni la 21 septembrie 1992, personajele literaturii sale, de la schita la piese de teatru si roman, continua sa ne retina atentia, evoluand spectaculos, odata cu viciile lor generice, in contemporaneitate. Ion Baiesu a fost un vizionar. Isi propusese, daca destinul nu s-ar fi opus, sa scrie o noua carte cu titlul Tara lui Papura-Voda, o sinteza unificatoare despre viata romanilor in cele doua sisteme politice, ambele incapabile sa ofere un raspuns la problemele omului in societatea de atunci si de acum. Asadar, in intregul sau, romanul lui Ion Baiesu confirma simtul pentru monstruos al scriitorului si apartenenta acestuia la familia spiritelor caragialiene.


Carti similare cu Balanta

Marele Gatsby

Marele Gatsby

de Francis Scott Fitzgerald

mai mult
Balciul desertaciunilor

Balciul desertaciunilor

de William Makepeace Thackeray

mai multRecenzii

andreeatoma andreeatoma pe 2011-10-27 10:43:57 Rating:

O surpriza placuta a fost pentru mine aceasta carte, ce reda o perioada ceva mai apropiata de prezent, realizand o privire de ansamblu asupra Romaniei in perioada comunista. Am privit initial cu scepticism, nestiind mai nimic despre autor, luand cunostinta de existenta sa abia cu putin timp inainte de a cumpara cartea. Si am fost surprinsa in mod placut.
Apeland la mult umor si un limbaj...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Ale.
Recenzii: 0
Carti citite: 115

andreeatoma
Recenzii: 56
Carti citite: 140