Insula voaiorilor

scrisa de Daniel Davies

Insula voaiorilor de Daniel Davies Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Insula voaiorilor 7.8 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Pandora-M
Autor (i): Daniel Davies
Traducator (i): Gabriella Eftimie
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 978-973-88901-1-4
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Jeremy Michael Shepard – zis The Shep – este o persoana care frecventeaza "circuitul" exhibitionistilor, voaiorilor si swinger-ilor.

In varsta de 39 de ani, vine dintr-o lume in care a cunoscut succesul, ca editor al unei cunoscute reviste pentru barbati. Lovit de o criza existentiala, renunta la slujba bine platita si se muta din Londra in oraselul parintilor lui, unde se angajeaza ca marunt functionar public. Inteligent si blazat, dar neafectat – precum personajele lui Houellebecq –, The Shep alege un stil de viata care contrazice canoanele sociale, dar care-i ofera satisfactia de care are nevoie: intra intr-o retea de swingeri si ajunge sa practice un eros liber consimtit cu perechi de diferite varste, cu femei si barbati plictisiti de viata monotona oferita de capitalismul britanic.

Cartea este o meditatie nu tocmai linistitoare despre insasi structura lumii in care traim, o lume obsedata de control, inspaimantata de alteritate, cu oameni deveniti automate sau doborati de nevroze si cu necesare debusee de "sex alternativ".

O scriitura limpede, o poveste frumoasa si trista, iata coordonatele decisive ale acestui excelent roman semnat de un foarte talentat scriitor britanic.


Carti similare cu Insula voaiorilor

Iubirea fata de aproapele

Iubirea fata de aproapele

de Pascal Bruckner

mai mult
Horoscop cu dragoste. cine cu cine se potriveste

Horoscop cu dragoste....

de Alexandre Aubry

mai multRecenzii

Anca Zaharia Anca Zaharia pe 2015-11-10 11:18:54 Rating:

Cartea lui Daniel Davies este extraordinară din mai multe puncte de vedere. Lăsând deoparte faptul că scrie foarte bine, că te ține mereu în alertă, că-și dozează acțiunea așa încât să nu simți că ți-ar lipsi ceva, autorul chiar atinge un aspect al zilelor noastre care poate fi considerat, de fapt, o problemă, în funcție de „privitor”. Lectura e, deopotrivă, reconfortantă și...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Anca Zaharia
Recenzii: 33
Carti citite: 68