Placeri interzise

scrisa de Lora Leigh

Placeri interzise de Lora Leigh Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Placeri interzise 7 lei *
Placeri interzise 12.9 lei *
Placeri interzise 29.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Lora Leigh
Traducator (i): Iris Manuela Gatlan-Anghel
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 978-973-143-318-9
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Circulau zvonuri legate de Clubul situat langa Washington D.C. Numai membrii ii cunosteau secretul – aici, barbatii isi puteau satisface dorinta de a-si imparti iubitele cu un alt partener ales cu grija...

Fostul agent FBI, John „Mac” McCoy, a renuntat la statutul sau de membru al Clubului atunci cand s-a casatorit cu Keiley Hardin. Ispititoare si inocenta, frumoasa si senzuala, nu ar fi acceptat niciodata dorinta lui Mac de a-i imparti favorurile cu un alt barbat. Dar curiozitatea din ce in ce mai aprinsa si propriile ei fantezii sexuale ii bantuiau visurile lui Mac. Si pasiunile.

Incapabil sa mai astepte, Mac isi invita la ferma cel mai bun prieten, Jethro Riggs, cu intentia de a o atrage pe Keiley in mrejele deliciilor ce pot fi atinse numai atunci cand doi barbati iubesc aceeasi femeie. Dar intriga nu se limiteaza doar la placerile interzise. Un caz la care Mac lucrase in trecut incepe sa tulbure dulcea atmosfera.

Un individ care s-a jucat intotdeauna cu victimele sale isi face din nou aparitia, dar, de aceasta data, tinta este Keiley. Pasiunea si placerea, pericolul si dorinta se contopesc intr-un joc interzis din itele caruia nimeni nu poate scapa.


Carti similare cu Placeri interzise

Varstele lui lulu

Varstele lui lulu

de Almudena Grandes

mai mult
Femeia de hartie

Femeia de hartie

de Francoise Rey

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Sanda T
Recenzii: 0
Carti citite: 1

ariel
Recenzii: 0
Carti citite: 74

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149