Celebritate pentru o cauza nobila

scrisa de Helen Fielding

Celebritate pentru o cauza nobila de Helen Fielding Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Celebritate pentru o cauza nobila 23.1 lei *
Celebritate pentru o cauza nobila 27.02 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Helen Fielding
Traducator (i): Natima Mindrila
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 978-973-46-2139-2
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Celebritate pentru o cauza nobila este o satira cand amuzanta, cand tulburatoare, ce aduce alaturi fastul mediului artistic londonez si ororile unei crize a refugiatilor din Africa. Deziluzionata de viata ei ca agent de publicitate in Londra, ca si de iubitul sau, prezentator de televiziune de mare succes, dar care sufera de un puternic infantilism afectiv, Rosie Richardson paraseste splendoarea ostentativa a civilizatiei si gaseste adapost in Safila, o tabara de refugiati din desertul african. Cand foametea loveste si un aflux masiv de refugiati ameninta sa copleseasca tabara, guvernele si agentiile umanitare intarzie sa ia masuri. Folosindu-se de cunoscutii sai din mass-media si con­tienta ca singurul mod de a aduce repede hrana in tabara este sa ceara ajutorul unor oameni celebri, Rosie se intoarce la Londra si isi asuma riscul de a organiza un apel umanitar. Peripetiile adunarii trupei de celebritati culmineaza cu obstacole neasteptate aparute in calea desfasurarii emisiunii salvatoare pentru tabara.

„Helen Fielding creeaza in Celebritate pentru o cauza nobila o versiune moderna a nebunului din Regele Lear: spune adevarul glumind neincetat, iar comedia de moravuri desfasurata in Londra infestata de stralucirea vana a industriei spectacolului si in Africa foametei lasa in urma aerul dulce-amarui al gloriei.” (The Observer)

„O povestire impresionanta... scenele din tabara sunt tulburatoare si amuzante precum cele din MASH.” (Cosmopolitan UK)


Carti similare cu Celebritate pentru o cauza nobila

A doua sansa

A doua sansa

de Jane Green

mai mult
Celebritate pentru o cauza nobila

Celebritate pentru o...

de Helen Fielding

mai mult
Ca ea nu e nimeni

Ca ea nu e nimeni

de Kristin Billerbeck

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!