Tigara unui viitor de paie

scrisa de Marius Ghilezan

Tigara unui viitor de paie de Marius Ghilezan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Tigara unui viitor de paie 15.32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Corint
Autor (i): Marius Ghilezan
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 978-973-135-611-2
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Prin Marius Ghilezan, poezia devine pamflet si predica, pelerinaj al spovedaniei aceluia ce nu se lasa invins de memorie. Versurile cauta sfinti si martiri vazuti nu doar ca niste relicve de inchinat. (...)

Intr-o vreme cand textele se dezic de valori si de muzica sferelor de iubire si idealuri, Marius Ghilezan defineste conferinta de la Yalta, fara nicio diplomatie sau eufemism, locul unde mai mari ai lumii au aprins un viitor de paie, care inca fumega. (...)

De ce i-ar pasa tanarului de azi de tragedia petrecuta la Livadia si nu ar scrie poeme in stilul Flower Power, experimente textuale si versuri antilirice despre alcool, sex, dezabuzare si lipsa de orizont? Pentru ca vremurile pot fi oricum, de cenusa, de ciuma, de cosmar, de cinism, dar ele nu pot fi salvate de marasm si minciuna fara cea mai libera forma de autoritate, aceea a frumosului si a binelui salasluind in Cuvant.


Carti similare cu Tigara unui viitor de paie

Opere alese, i

Opere alese, i

de George Cosbuc

mai mult
Gustul timpului

Gustul timpului

de Victoria Basta

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!