Obscena pasare a noptii

scrisa de Jose Donoso

Obscena pasare a noptii de Jose Donoso Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Obscena pasare a noptii 38.42 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Jose Donoso
Traducator (i): Dan Munteanu Colan
Numar de pagini: 608 pagini
ISBN: 978-973-102-351-9
Anul aparitiei: 2011
Descriere: "O capodopera!" - Luis Buńuel

Considerat de Carlos Fuentes "unul dintre cele mai bune romane nu numai ale literaturii latinoamericane, ci ale intregii literaturi contemporane", romanul Obscena pasare a noptii, capodopera lui José Donoso, este o premiera editoriala in Romania.

Intr-un stil plin de imaginatie, vizionar, luxuriant si puternic, specific realismului magic, naratorul si protagonistul Humberto Peńaloza, scriitor ratat, incearca sa reconstituie o complicata poveste a nobilei familii Azcoitía, impletita pe plan simbolic cu mitul sud-american al monstrului Imbunche. Plina de povesti pe mai multe nivele, de personaje care isi schimba identitatile, vocile si aparentele, de magie, mituri, credinte, infime placeri lumesti si forme bizare ale dragostei, Casa de Exercitii Spirituale a Incarnarii din Chimba, al carei paznic si creator este, de fapt, Humberto, devine nu numai centru al lumii, ci o imitatie in mic a ei, un univers al monstruozitatii si disperarii, al celor mai mari spaime si obsesii ale fiintei umane.

"O poveste ca un puzzle urias... investit cu o realitate vibranta, aproape tangibila" - The New York Times


Carti similare cu Obscena pasare a noptii

In mers de rac

In mers de rac

de Gunter Grass

mai mult
Darul

Darul

de Julie Garwood

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!