In jungla orasului

scrisa de Candace Bushnell

In jungla orasului de Candace Bushnell Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
In jungla orasului 24.5 lei *
In jungla orasului 28.66 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Candace Bushnell
Traducator (i): Mihaela Negrila
Numar de pagini: 504 pagini
ISBN: 978-973-46-2136-1
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Candace Bushnell este autoarea romanului care a stat la baza celebrului serial Totul despre sex, distins cu opt Globuri de Aur.

In inalta societate newyorkeza, sub luminile reflectoarelor de pe podiumul modei, de pe platourile de filmare sau dintr-un studio foto profesionist, trei prietene isi impart pozitii-cheie: Victory Ford este o recunoscuta creatoare de moda, care aspira sa intre in esalonul haute couture; Wendy Healy scoate din anonimat casa de productii Parador Pictures, a carei directoare este, obtinand suprema distinctie: nominalizari la Oscar; Nico O’Neilly este editorul unei importante reviste mondene, Bonfire. Dar dincolo de stralucirea pe care o confera intotdeauna puterea, cele trei prietene trec prin tipicele crize ale varstei a doua: Victory, inca nemaritata la aproape 40 de ani, incepe sa iasa cu miliardarul Lyne Bennett, dar stilurile lor de viata radical diferite ameninta sa ii desparta; Wendy isi neglijeaza sotul si cei trei copii muncind zi si noapte la Parador, riscand sa isi piarda familia; Nico O’Neilly nu mai are cu sotul decat o legatura formala si profesionala, asa ca solutia provizorie pare a fi o aventura cu un fotomodel masculin cu aproape douazeci de ani mai tanar.

„Iata o carte in care se regasesc acei cititori care vor sa cunoasca mai bine lumea trendy a New York-ului.”(Booklist)

„Adevarata atractie a Junglei pe tocuri vine din feminismul ei declarat, foarte asemanator celui din Sex and the City, dar mai patrunzator.” (New York Magazine)

„Candace Bushnell este o povestitoare fermecatoare, cu o rara placere a detaliului, insotita de un veritabil simt al personajelor si al situatiilor.”(Los Angeles Times)


Carti similare cu In jungla orasului

A doua șansă

A doua șansă

de Asa Hellberg

mai mult
Gossip girl: te voi iubi mereu

Gossip girl: te voi...

de Cecily Von Ziegesar

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!