Printul din negura

scrisa de Carlos Ruiz Zafon

Printul din negura de Carlos Ruiz Zafon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Printul din negura 16.47 lei *
Printul din negura 17.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Carlos Ruiz Zafon
Traducator (i): Alina Titei
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 978-973-46-2125-5
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Suntem in anul 1943, iar Europa este bantuita de fantoma razboiului. Familia Carver se hotaraste sa se instaleze intr-un orasel de pe coasta Atlanticului. O pisica neagra si un orologiu ce masoara timpul in mod bizar sunt doar primele semne ale unei enigme ce se va adanci cu fiecare pas. Noua locuinta ascunde o taina inimaginabila. Lucruri stranii incep sa se petreaca, iar in aer pare ca pluteste inca spiritul lui Jacob, fiul fostilor proprietari, despre care se crede ca a murit inecat. Cu ajutorul prietenului lor Roland, Max si Alicia Carver incearca sa desluseasca imprejurarile acestei morti misterioase. Statui fermecate, vise ciudate, aparitii infricosatoare, o colectie de filme neobisnuite si un vapor misterios ii vor conduce pe tineri catre un personaj cu puteri supranaturale: Printul din negura, o creatura diabolica, intoarsa din trecut pentru a lichida o datorie mai veche.

„Efectele pe care le obtine Zafon inlantuind trecutul si prezentul, realul si fantasticul au ceva din atmosfera misterioasa a salii de cinematograf.” (The Guardian)

„Printul din negura este o extraordinara poveste soft-horror, care arata cum hotaririle parintilor pot influenta imaginatia copiilor.” (Publishers Weekly)


Carti similare cu Printul din negura

Fericire

Fericire

de Aminatta Forna

mai mult



Recenzii

Gavrilut Roxana Gavrilut Roxana pe 2014-08-02 15:14:20 Rating:

Cu cartea Prinţul din negură, Carlos Ruiz Zafon îşi începe cariera. Aceasta a fost scrisă în anul 1993, căreia i s-a decernat Premiul Edebé.

Carlos Ruiz Zafon s-a născut pe 25 septembrie 1964, la Barcelona. Este un scriitor spaniol. Şi-a început munca în publicitate, a colaborat la ziarele “La Vanguardia” și “El País” și, pentru câțiva ani, a locuit la Los Angeles, unde a...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Livux
Recenzii: 1
Carti citite: 107

Raven
Recenzii: 12
Carti citite: 147

Gavrilut Roxana
Recenzii: 20
Carti citite: 40