Odd pe vecie

scrisa de Dean Koontz

Odd pe vecie de Dean Koontz Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Odd pe vecie 28 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Dean Koontz
Traducator (i): Liviu Radu
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 9789731035567
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Un prieten din copilarie al lui Odd a disparut si cele mai cumplite temeri incep sa apara. Insa cand Odd isi pune la contributie talentele sale remarcabile pentru a-l descoperi, ceea ce gaseste este ceva mai sinistru decat un cadavru; el intalneste un dusman de o viclenie iesita din comun si este atras intr-un vartej al terorii. Inca o data, Odd are de luptat intr-o confruntare pe viata si pe moarte. Alaturi de el se afla noi aliati, unii vii, altii nu, caci in batalia ce va sa vina nu pot exista simpli spectatori, fiecare sacrificiu inclinand balanta dintre disperare si speranta.

"Daca il intalniti pe Odd Thomas pentru prima data, ori daca el va este prieten vechi, lasati-va condusi intr-o calatorie memorabila printr-o lume a terorii, a minunilor si a fantasticului, o revelatie pe care nu o veti uita prea curand. Si pentru asta nu puteati spera la o calauza mai buna decat Odd Thomas." The Boston Globe


Carti similare cu Odd pe vecie

Anna in vesmant de sange, Vol. 1

Anna in vesmant de...

de Kendare Blake

mai mult
Noaptea gladiatorului

Noaptea gladiatorului

de Gordon Russell

mai mult
German psycho

German psycho

de Zoran Drvenkar

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!