Odd thomas

scrisa de Dean Koontz

Odd thomas de Dean Koontz Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Odd thomas 28 lei *
Odd thomas 52.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Dean Koontz
Traducator (i): Liviu Radu
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 9789731033716
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Mortii nu vorbesc. Nu stiu de ce. Insa incearca sa comunice cu Odd Thomas, un tanar ciudat din Pico Mundo, un mic orasel pierdut in desert. Poate este un dar, poate un blestem, dar Thomas se straduieste sa ajute sufletele tacute care ii solicita sprijinul. Uneori acestea doresc sa se faca dreptate, alteori pot rezolva sau preveni o crima. Insa de data asta este cu totul altceva. Sosirea in oras a unui barbat misterios vesteste faptul ca, in mai putin de 24 de ore, Pico Mundo se va afla in pragul unei catastrofe. In vreme ce raul isi intinde tentaculele sub soarele arzator al desertului, Thomas, impreuna cu ciudatii sai aliati nevazuti, se lupta sa readuca normalitatea intr-o lume amenintata cu anihilarea.

"Koontz este un maestru al imbinarii supranaturalului cu firescul, iar in Odd Thomas a reusit sa creeze un univers care sfideaza logica, si totusi pare atat de real..." The Boston Globe


Carti similare cu Odd thomas

Cu sufletul la gura

Cu sufletul la gura

de Dean Koontz

mai mult
Premiul nobel

Premiul nobel

de Andreas Eschbach

mai mult
Secatuit

Secatuit

de Andreas Eschbach

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!