Nastasia, un amor de aproape un an

scrisa de Ion Marculescu

Nastasia, un amor de aproape un an de Ion Marculescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Ion Marculescu
Numar de pagini: 205 pagini
ISBN: 978-973-707-140-8
Anul aparitiei: 2007
Descriere: "Am invatat ceva in rastimp, Sfinte Parinte: ca marea, coplesitoarea, unica iubire nu moare niciodata. Dar ca la o adica, ea poate muri o data, de doua ori, de trei ori si asa mai departe. Si ca numai de-asta n-o putem uita niciodata. Niciodata!"

In acest roman-jurnal, pe un ton adesea violent, incarcat de amaraciune si hilaritate deopotriva, autorul reafirma intr-un stil sacadat certitudinea unei imposibile omogeneitati a cautarii de sine. Si ca nu putem fantasma, dupa cum nu am putea trai fara a ne infrunta cu cinism iluziile. Iar comunicarea cu ceilalti ar putea sa insemne si o teribila confesiune catre tine insuti, o poveste unica alcatuita din fasii de traire, incompatibile, nebune si incoerente.

Daca amesteci lucrurile la intamplare ca sa afli adevarul, spune autorul undeva, singurul adevar ar fi intamplarea insasi…


Carti similare cu Nastasia, un amor de aproape un an

Cabaret Biarritz

Cabaret Biarritz

de Jose C. Vales

mai mult
Inima-i un vanator singuratic

Inima-i un vanator...

de Carson McCullers

mai mult
Fidelități

Fidelități

de Diane Brasseur

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!