Meditatia, prima si ultima libertate

scrisa de Osho

Meditatia, prima si ultima libertate de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Pro Editura
Autor (i): Osho
Numar de pagini: 2008 pagini
Anul aparitiei: 300
Descriere: Astazi, meditatia este un fenomen universal. Asa cum becul electric, ajuta la iluminarea lumii exterioare, meditatia ajuta la iluminarea vietii interioare.

Dar in acest proces de devenire universala au intervenit multe confuzii cu privire la meditatie: ca ar fi ceva "religios", ca ar trebui sa stai in pozitii dificile (cu glezna în jurul gatului, dar cu o privire sfanta pe fata pentru a ascunde disconfortul) si eventual mormaind ceva sau cantand unele mantre esoterice.

Pe masura ce veti citi aceasta lucrare veti observa ca meditatia este simpla, comuna, fiind un element natural al modului de viata contemporan, si din ce in ce mai mult, un element esential.

Meditatia este arta de a fi constient, constient de ceea ce se intampla in tine si in jurul tau.


Carti similare cu Meditatia, prima si ultima libertate

Lasă totul în ordine

Lasă totul în ordine

de Margareta Magnusson

mai mult
Prima poveste de dragoste. Adam, Eva și Noi

Prima poveste de...

de Bruce Feiler

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!