Drumul catre tine insuti

scrisa de M. Scott Peck

Drumul catre tine insuti de M. Scott Peck Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): M. Scott Peck
Traducator (i): Lucian Popescu
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 973-8120-77-2
Anul aparitiei: 2001
Descriere: Cartea lui M. Scott Peck, medic psihiatru cu o indelungata experienta in psihoterapie, vorbeste despre lucruri fundamentale legate de evolutia umanitatii actuale: gandire, constiinta (sau stare de constienta), cunoastere si evolutie spirituala, alegeri facute in viata personala sau intr-un cadru organizat (institutie, societate), dar si despre stiinta lui Dumnezeu. Om de stiinta el insusi, autorul cauta sa inteleaga misterele Creatiei, fiinta umana ca parte a acesteia, calea spre credinta si spre pastrarea ei.
Caracterul rational al cartii autorul recunoaste implicit faptul ca omului ii sunt necesare intr-un anumit stadiu dovezile nu stirbeste cu nimic transcendenta subiectului acestei lucrari: cautarea lui Dumnezeu in toate manifestarile constiintei umane, pornind de la gandire si ajungand la etapele evolutiei spirituale care stau in fata omului, aflat astazi in Epoca Ratiunii. Ceea ce spera M. Scott Peck este ca urmatoarea epoca sa fie una a Integrarii, care sa cuprinda adevarul decantat din eforturile de cunoastere de pana acum, dar si cai noi de perceptie superioara, izvorate din apartenenta omului la o lume divina.

M. Scott Peck este psihiatru si autor al mai multor carti de mare succes in Statele Unite. Si-a facut studiile la Harvard si si-a luat titlul de doctor in medicina la Case Western Reserve.
A avut mai multe functii administrative in guvernul american, apoi a devenit director medical al Clinicii de psihiatrie de la New Milford Hospital. Practica psihiatria si la cabinetul sau particular din New Milford, Connecticut.
Drumul catre tine insuti este o carte devenita deja clasica si s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare. Este primul volum dintr-o trilogie ce mai cuprinde Further Along the Road Less Traveled si The Road Less Traveled and Beyond.
In ultimul timp, M. Scott Peck si-a dedicat cea mai mare parte a timpului si a resurselor financiare dezvoltarii Foundation for Community Encouragement (Fundatia pentru incurajarea comunitatii), o organizatie nonprofit la a carei infiintare el si sotia sa Lily au contribuit in 1984.


Carti similare cu Drumul catre tine insuti

Psihologia rationamentului - cercetari experimentale prin hiptonism

Psihologia...

de Alfred Binet

mai mult
Psihologia invatarii. forme, strategii si stil.

Psihologia invatarii....

de Valeria Negovan

mai mult
Toti barbatii sunt magari (pana la proba contrarie)

Toti barbatii sunt...

de Daylle Deanna Schwartz

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

buciuradu
Recenzii: 6
Carti citite: 35

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147