Jurnalul ozanei

scrisa de Carola Arbel

Jurnalul ozanei de Carola Arbel Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jurnalul ozanei 20 lei *
Jurnalul ozanei 32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Tritonic
Autor (i): Carola Arbel
Numar de pagini: 224 pagini
ISBN: 978-973-733-130-4
Anul aparitiei: 2007
Descriere: (...) Dar, ca sa incep cu inceputul: suntem trei, uneori patru, alteori mai multe. Yemenita Rona, neagra ca taciunele, subtirica trasa prin inel, cu sani imensi, fund carn, picioare aproximativ frumoase, vaneaza orice mascul care ii iese-n cale, il fute temeinic si-l arunca ca pe-o coaja de banana. Face sex oriunde, in wc-ul public sau in gradina primariei, in masina sau in autobuz, la filme roz ori la ea-n casa... Marocanca Tikva, blonda, plinuta, c-o gura de-ngroapa trei mahalale gen Podu' Rosu ghiceste-n carti, cafea si plumb, fasole si alte oleaginoase, trainica-n legaturi, prinde barbati insurati si-i manevreaza ca la circ, dupa care incepe vechea melodie, lasa-ti nevasta, lasa-ti copilul, lasa-ti catelul... Eu, Ozana dupa cum se vede: romanca ? Plictisita, blazata, violenta, vanatoare de inteligente si, normal, de sex. Amandoua ar urma sa fie bune-n conceptia personala, dar nu prea iese asa... Eu sunt politista. Am catuse si pistol, insigna, lanterna si bulan; cu astea ne-au dotat, mai nou, de la americani cetire, ca tot ce-i greu luam de la ei; am si spray lacrimogen si aparat cu socuri electrice, plus telefoanele. Daca ies cu toate pe mine poate sa fie infractorul olog si sa aiba multa bunavointa, tot nu-l prind. De-aia toate astea, in afara de pistol, insigna si catuse, stau in birou. - De ce sa ma duc io in Romania? N-am nici un chef sa ma duc in Romania si ma doare-n cur de ancheta voastra. Lucrez la politie, datele pe care le-ati prezentat si actiunea, din cate vad, apartin Mossadului si eu n-am nici in clin nici in maneca cu Mossadul, shalom si nu la revedere!


Carti similare cu Jurnalul ozanei

Martin, neintelesul

Martin, neintelesul

de Karin Slaughter

mai mult
Crima pe terenul de golf

Crima pe terenul de golf

de Agatha Christie

mai mult
Misterul doctorului hale starford

Misterul doctorului...

de Philip Macdonald

mai mult



Recenzii

o9iubire o9iubire pe 2011-06-09 23:41:17 Rating:

Prima oara cand am pus mana pe aceasta carte si am citit despre ce e vorba mi-am dorit sa nu o fi cumparat. Aveam impresia ca am facut o mare greseala.

Pe parcurs am observat insa ca este de fapt povestea unei femei cu un tata spion si o mama care nu se satura de mancat carne de porc, cu un copil ce merge la scoala si face nazbatii.

Cartea dezvaluie o alta fata a...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

o9iubire
Recenzii: 41
Carti citite: 58