Mai mult decat un prieten

scrisa de Kristin Billerbeck

Mai mult decat un prieten de Kristin Billerbeck Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mai mult decat un prieten 22.14 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lider
Autor (i): Kristin Billerbeck
Numar de pagini: 304 pagini
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Morgan Malliard, fiica unui bijutier din San Francisco, nu are niciun tel in viata la varsta de aproape 30 de ani. Aparent, nu-i lipseste nimic: are bani, un BMW, haine cu nemiluita, o viata mondena activa, doua bune prietene (Lilly si Poppy) si un iubit despre care descopera ca era deja…insurat.

Din pacate, totul se naruie definitiv cand afla cu stupoare ca tatal ei este acuzat de evaziune fiscala, iar invinuirea se extinde si asupra ei fiindca semnase diverse acte. Astfel, Morgan decide ca a venit vremea marilor schimbari, ca e timpul sa se cunoasca pe sine cu adevarat si sa inteleaga ce isi doreste de la viata. In ciuda avertizarilor prietenelor ei, ea renunta la toate privilegiile cu care fusese obisnuita si se hotaraste sa traiasca in lumea reala. Va reusi oare?
Veti afla citind o poveste incitanta despre tradare, dragoste si puterea de a o lua de la capat cand totul pare pierdut.


Carti similare cu Mai mult decat un prieten

Rivali în croazieră

Rivali în croazieră

de Angie Hockman

mai mult
Clubul de pe 5th Avenue

Clubul de pe 5th Avenue

de Candace Bushnell

mai mult
La cumparaturi in rochie de mireasa

La cumparaturi in...

de Sophie Kinsella

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!