Al cincilea legamant

scrisa de Don Miguel Ruiz

Al cincilea legamant de Don Miguel Ruiz Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Adevar Divin
Autor (i): Don Miguel Ruiz
Traducator (i): Cristian Hanu
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-606-8080-22-2
Descriere: In cartea Cele patru legaminte, bestseller al ziarului New York Times timp de sapte ani la rand, don Miguel Ruiz ne-a explicat cum procesul educativ sau de „domesticire”, dupa cum il numeste el, ne-a facut sa uitam de intelepciunea cu care ne-am nascut. De-a lungul vietii, noi facem nenumarate legaminte care se impotrivesc bunastarii noastre si care ne provoaca o suferinta inutila. Cele Patru Legaminte ne ajuta sa rupem aceste legaminte limitatoare si sa le inlocuim cu altele, care ne pot conduce catre fericire, libertate si iubire.

In cartea de fata, don Miguel Ruiz impreuna cu fiul sau, don Jose Ruiz, ne ofera o perspectiva noua asupra Celor Patru Legaminte, dar mai ales ne ofera un al Cincilea Legamant, foarte puternic, care ne poate ajuta sa ne transformam viata intr-un rai personal. Al cincilea legamant ne conduce pe un nivel mai profund de luciditate si de intelegere a puterii Sinelui nostru si ne ajuta sa ne intoarcem la autenticitatea cu care ne-am nascut. In aceasta continuare la cartea care a schimbat vietile a milioane de oameni din intreaga lume, cei doi autori ne reamintesc ca cel mai mare dar pe care ni-l putem face singuri este libertatea de a fi cei care suntem cu adevarat.


Carti similare cu Al cincilea legamant

Mediul divin

Mediul divin

de Teilhard de Chardin

mai mult
Intre dumnezeu si cosmos

Intre dumnezeu si cosmos

de Raimon Panikkar

mai mult
Evanghelia dupa Toma

Evanghelia dupa Toma

de Henri - Charles Puech

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!