Marele tu!

scrisa de Rene de Lassus

Marele tu! de Rene de Lassus Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Amaltea
Autor (i): Rene de Lassus
Numar de pagini: 176 pagini
ISBN: 973-7780-78-7
Anul aparitiei: 2007
Descriere: „Si cate nu am facut pentru ca totul sa mearga bine!”

De cate ori n-ati auzit aceasta concluzie trista? De cate ori nu ati pronuntat-o voi insiva? Cate relatii, intalniri, reuniuni profesionale, negocieri nu s-au incheiat prin constatarea esecului sau cel putin a semi-esecului? Multi dintre noi nu obtin decat mult prea rar rezultate satisfacatoare. In vreme ce altii par sa reuseasca in tot ceea ce intreprind, ca si cum ar fi dotati cu un al saselea simt pentru viata...

Peste treizeci de ani de experienta ca formator in psihologie, comunicare, creativitate si dezvoltare personala il recomanda pe Rene de Lassus pentru a ne conduce, prin intermediul unui stil clar, catre raspunsuri concrete si catre descoperirea comorilor care exista in noi, dar pe care nici macar nu le banuim.

Inteligenta, sensibilitatea, creativitatea noastra personala sunt comori imense care ne apartin in exclusivitate... si care pot sa ne faca mai puternici si mai fericiti! Secretul? Stabilirea unor relatii optime cu noi insine si cu ceilalti, dar si crearea unor relatii spirituale armonioase. Da, toata viata suntem fericiti sau nefericiti in functie de relatiile pe care le intretinem atat cu sinele, cat si cu ceilalti.

In zilele noastre exista adevarate tehnologii ale comunicarii, precum Analiza Tranzactionala, NLP, Afirmarea de sine: unelte permanente, eficiente si accesibile tuturor. Resursele care salasluiesc in adancul fiintei umane sunt atat de numeroase, incat se simtea nevoia aparitiei unui ghid de auto-descoperire.

Fiecare poseda un potential ascuns: trebuie doar sa il dezvoltam!


Carti similare cu Marele tu!

Sunt aici acum

Sunt aici acum

de Alexandra Frey, Autumn Totton

mai mult
Cartea dorințelor

Cartea dorințelor

de Dr. Gérard Leleu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!