Psihopatul de alaturi. cum sa-l recunosti si sa te aperi de el

scrisa de Martha Stout

Psihopatul de alaturi. cum sa-l recunosti si sa te aperi de el de Martha Stout Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Martha Stout
Traducator (i): Ioana Maria Novac
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-707-362-4
Anul aparitiei: 2010
Descriere: In cartea de fata, Martha Stout ne dezvaluie faptul ca o proportie deloc neglijabila dintre oamenii obisnuiti nu au constiinta morala. Cu alte cuvinte, nu se simt vinovati sau rusinati, indiferent ce ar face si sunt nemilosi. Adica merita sa fie numiti psihopati. Autoarea ne ajuta sa-i identificam si sa ne ferim de ei, atragandu-ne atentia asupra faptului ca multi dintre ei sunt carismatici, fermecatori, mai spontani si mai seducatori decat ceilalti, dar, fundamental, ei nu pot iubi si nu sunt miscati emotional de suferinta celuilalt.

Din punctul de vedere al autoarei, fiecare dintre noi a intalnit un psihopat – in relatiile profesionale sau personale – sef, prieten, coleg, iubit sau vecin. Dupa ce ne ofera informatiile necesare pentru a-i identifica, Martha Stout ne propune treisprezece reguli de relationare pentru a face fata psihopatilor din viata cotidiana. Cartea ofera un ghid pentru orientarea intr-o lume foarte diferita, lumea lipsita de scrupule a psihopatului, pentru a iesi cu bine din ea.


Carti similare cu Psihopatul de alaturi. cum sa-l recunosti si sa te aperi de el

Imperfecti, liberi si fericiti

Imperfecti, liberi si...

de Christophe Andre

mai mult
Injonctiuni paradoxale

Injonctiuni paradoxale

de Ecaterina Morar

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!