La furat de cai

scrisa de Per Petterson

La furat de cai de Per Petterson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Univers
Autor (i): Per Petterson
Numar de pagini: 205 pagini
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Publicat în 2003, La furat de cai a ajuns imediat best-seller in Norvegia, unde a avut un tiraj de peste 140.000 de exemplare si a ramas mai bine de un an pe lista celor mai bine vandute carti. In Marea Britanie, romanul a fost distins cu Independent Foreign Fiction Prize, iar in Norvegia a primit premiul criticii si premiul pentru cea mai bine vanduta carte, fiind desemnat cel mai bun roman al anului. La finele lui 2007, cartea lui Petterson a fost inclusa in topul celor mai bune zece carti ale anului, realizat de prestigioasa publicatie New York Times Book Review.

Legaturile de sange, capacitatea de a face alegeri, moartea, regretele si consecintele deciziilor esentiale sunt doar cateva dintre temele din care Petterson isi construieste romanul, jongland cu cronologia si ramificand intriga in filoane secundare care amplifica tensiunea povestii.

Izolat intr-o cabana din estul Norvegiei, Trond Sander isi reanalizeaza trecutul in urma intalnirii cu singurul om care traieste in vecinatatea cabanei in care s-a retras, hotarat sa rupa toate legaturile cu lumea. Finalul plasat inaintea povestii se transforma, astfel, intr-un preambul pentru amalgamul de istorii care l-au determinat.


Carti similare cu La furat de cai

Babilon

Babilon

de Yasmina Reza

mai mult
Masurarea lumii

Masurarea lumii

de Daniel Kehlmann

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!