Consulul onorific

scrisa de Graham Greene

Consulul onorific de Graham Greene Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Consulul onorific 17.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Graham Greene
Traducator (i): Alexandru VLAD
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 973-681-688-5
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Actiunea romanului Consulul onorific are drept fundal un oras argentinian de pe malurile fluviului Parana, la granita cu Paraguayul, a carui singura institutie culturala notabila este un bordel. Singurii straini din oras s-au refugiat in acest colt uitat de lume in incercarea de a fugi de propriile esecuri sau tragedii intime: Eduardo Plarr, un doctor al carui tata a disparut intr-o inchisoare paraguayana; Humphries, un profesor de engleza care se complace in propria-i ratare, si Charley Fortnum, care, la cei saizeci si unu de ani ai sai, bazandu-se pe bautura si pe statutul sau discutabil de consul onorific, se iluzioneaza ca ar putea sa se insoare cu o fata de douazeci de ani din bordelul senorei Sanchez...

„Din tot ceea ce a scris Graham Greene, aceasta este cartea care va rezista cel mai bine trecerii timpului.” (Daily Mail)


Carti similare cu Consulul onorific

Animal pe moarte

Animal pe moarte

de Philip Roth

mai mult
O lume se destrama

O lume se destrama

de Chinua Achebe

mai mult
Cartea de nisip

Cartea de nisip

de Jorge Luis Borges

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!