Sq - inteligenta spirituala

scrisa de Danah Zohar, Ian Marshall

Sq - inteligenta spirituala de Danah Zohar, Ian Marshall Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Vellant
Autor (i): Danah Zohar, Ian Marshall
Traducator (i): Miruna Popescu
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 978-973-1984-18-6
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Utilizat de peste un secol, termenul de inteligenta spirituala a fost multa vreme interpretat gresit, fiind considerat pseudostiintific din cauza folosirii sale abuzive in raport cu noile forme de spiritualitate si religie. Imprumutand limbajul si conceptele fizicii cuantice, cei doi autori redefinesc conceptul ca reprezentand o nevoie de semnificatii profunde, valori fundamentale, scopuri superioare si, in acelasi timp, calea de acces catre acestea.

Conceptul de inteligenta spirituala este legat de nevoia de sens a omenirii, aspect care a castigat in importanta odata cu apropierea sfarsitului de mileniu. SQ este ceea ce folosim pentru a ne satisface setea de a gasi sensuri, de a dezvolta viziuni si de a aprecia valoarea. Aceasta carte stabileste bazele teoretice ale conceptului, definindu-l si prezentand dovezile stiintifice care au permis delimitarea sa, precum si modalitatile de evaluare si dezvoltare.


Carti similare cu Sq - inteligenta spirituala

Metafizica

Metafizica

de Dimitrie Cantemir

mai mult
Mintea e un mit

Mintea e un mit

de U. G. Krishnamurti

mai mult
Originea speciilor

Originea speciilor

de Charles Darwin

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

dpopescu
Recenzii: 0
Carti citite: 5