Moarte la curtea rajahului

scrisa de Shivani Singh

Moarte la curtea rajahului de Shivani Singh Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Moarte la curtea rajahului 25.18 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: TAJ Books
Autor (i): Shivani Singh
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 9786069237540
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Un roman plasat in lumea stralucitoare si cruda a rajahilor Indiei, ajuns in TOP 10 India Today!

India coloniala - rajahi, concubine, dansatoare, copii din flori, sarbatori, temple, mantre, vaduve arse pe rug, scrieri sacre, zei si demoni din statul Orissa, asceti, vesminte splendide, razboinici rajputi, specialitati culinare, instrumente muzicale exotice, bijuterii, elefanti... roman de epoca? Dragoste, mister, capriciu, pacat, cruzime, crima... mystery? Si una, si alta! Un roman de epoca de un mare rafinament, dar si un mystery de calitate... o demonstratie de virtuozitate literara din tara lui Ghosh, Swarup si Rushdie.

Rafinament, mister, delicatete, universul copilariei... lumea opulenta a statelor princiare indiene oglindita in ochii unei fete de 13 ani, care mai imncearca sa si reyolve misterul unei crime. Critica a comparat romanul, pe buna dreptate, cu „Sa ucizi o pasare cantatoare“, una dintre cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor, pentru care autoarea (Harper Lee) a primit Premiul Pulitzer.

Crima musteste in ungherele tenebroase ale palatului din Sirikot, infasurata in giulgiul unui groaznic secret de familie.. nepoata rajahului investigheaza... Ceee ce afla ii spulbera tot universul copilariei... In timpul periculoasei anchete de copil, Lila cunoaste totul: dragostea, prietenia, desfraul regilor, povestea concubinelor si copiii din flori. Si gaseste ucigasul acolo unde nimeni nu se astepta!
Cu pana ei ascutita ca o sulita, Singh ofera cititorului evadarea din lumea povestilor noastre banale, evadarea dupa care toti tanjim. – India Today

Crima, zvonuri, desfrau, excentricitate, intrigi meschine... Fictiune bine scrisa... nu o lasi din mana... – The Tribune on Sunday
Un cocteil iesit din comun... imaleteste povestea cu fundalul social, fara sa se vada la cusaturi. –Deccan Herald


Carti similare cu Moarte la curtea rajahului

Povestirea cameristei

Povestirea cameristei

de Margaret Atwood

mai mult
Ghetarul

Ghetarul

de Serban Tomsa

mai mult
Cel mai mic sărut pomenit vreodată

Cel mai mic sărut...

de Mathias Malzieu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

rosamorkiss
Recenzii: 0
Carti citite: 19